bekeken: 756 x
Waardeer dit artikel:
2 votes, average: 4,00 out of 52 votes, average: 4,00 out of 52 votes, average: 4,00 out of 52 votes, average: 4,00 out of 52 votes, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Caspar Rutten spreker Automotive Insiders

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 27 november 2018, 17:02

Leestijd: 1 minuut

Aan de lijst met sprekers bij Automotive Insiders over trends in de schadeherstelbranche is Caspar Rutten toegevoegd. Hij bouwde de afgelopen jaren een stevig dossier op over mededinging en trekt die lijn door naar merkerkenning.

rutten_caspar_234x300Zo vraagt Rutten zich af of de uitgifteroute van erkenningen, via de merkimporteur en zijn netwerk, niet haaks staat op het principe van vrije concurrentie. Is er wellicht zelfs sprake van belemmering van marktwerking?

De bijeenkomst van Automotive Insiders vindt plaats op donderdag 6 december. Centraal staan de belangrijkste uitdagingen in schadeherstel – en wat ze betekenen voor de diverse stakeholders. Zoals het gebrek aan kundig personeel, de impact van kalibratie en ADAS-systemen op het schadevolume. Het blijft niet bij knelpunten aanstippen: ook suggesties voor oplossingen komen tijdens het event aan bod.

Naast de bijdrage van Caspar Rutten (foto) kunnen bezoekers deze middag nog meer branchekennis tot zich nemen: managing director Fred Slikker van Solera Nederland, Lex Orie, ceo en co-founder van Openclaims, Engelbert Groothuis, eigenaar Autoglas de Veluwe, en Ronald van der Schouw van Pilkington, Willy Sprockel, consultant schadesector.

‘De uitdagingen van de schadesector’ vindt plaats in Fort Wierickerschans in Bodegraven. Inloop om 15.15 uur, start programma om 16.00 uur.

Tags: , , ,

Auto.nl verkoopt honderdste…Pon verkoopt Reifen Gundlach
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties