Vaste prijzen EV-laden bij Radiuz-XXImo

Mobiliteitsaanbieder Radiuz-XXImo introduceert vaste tarieven voor het laden van elektrische voertuigen in heel Nederland, met uitzondering van thuisladen. Onderweg kost basisladen 29,5 eurocent per kWh, snelladen 54,5 eurocent en laden bij een Tesla Supercharger 18,5 eurocent.

Patrick Bunnik, ceo van Radiuz-XXImo: “Op dit moment zijn er nog vele afhankelijkheden die de uiteindelijke laadprijs bepalen en dat is diffuus voor gebruikers en wagenparkbeheerders. Ook lang niet iedere laadpaal geeft de actuele kosten weer. Om meer zekerheid te geven aan onze klanten over de kosten van laden van elektrische auto’s, hebben we besloten een vaste prijs per type laadbeurt te berekenen. Dit sluit aan bij de wensen van de Nederlandse overheid en de Consumentenbond om de prijzen transparant te maken.”

Eén factuur

Jur Huber van Radiuz-XXImo vult aan: “Door de vaste tarieven kunnen wagenparkbeheerders veel nauwkeuriger inschattingen maken. Bijkomend voordeel is dat ze bij Radiuz-XXImo álle laadtransacties, onafhankelijk van exploitant, samen met al het overige mobiliteitsverbruik op één factuur krijgen.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2482 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *