fbpx
bekeken: 6417 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,61)

CSW Automaat nu ook modulair en online

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 9 november 2012, 12:09

Leestijd: < 1 minuut

Het pakket Automaat van Computer Service Wieberdink (CSW) is sinds kort ook modulair beschikbaar. Daarnaast kan het programma ook online ingezet worden en automatiseert het bedrijfsonderdelen van werkplaats, showroom, administratie en inkoop.

Directeur Gerrit Wieberdink: “In de huidige markt is er tijdens de crisis veel vraag naar goedkopere oplossingen. CSW springt hier op in door zijn automatiseringspakket nu ook modulair aan te bieden.”

Binnen het pakket kan onder andere ook de APK afgemeld, geraadpleegd en gevrijwaard worden. “Daarbij kunnen vanuit het pakket auto’s op internet geplaatst worden voor de verkoop. Verder kan de magazijnadministratie en de autovoorraadadministratie in het pakket gedaan worden, maar er zijn ook koppelingen met grote onderdeelcatalogi, zoals Mijngrossier en Aldocsys. De boekhouding kan ook in Automaat worden gedaan, waardoor men niet over hoeft te schakelen naar een apart boekhoudprogramma. Gemaakte facturen worden automatisch in de boekhouding gezet. De BTW-aangifte kan vanuit het pakket automatisch berekend worden”, vertelt Wieberdink.

Tags: , ,

In winter 60 procent meer…Tonio Amaddeo salesmanager…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties