bekeken: 1356 x
Waardeer dit artikel:
61 votes, average: 2,58 out of 561 votes, average: 2,58 out of 561 votes, average: 2,58 out of 561 votes, average: 2,58 out of 561 votes, average: 2,58 out of 5
(2,58)
(Inloggen is vereist)

Drie nieuwe deelnemers Carxpert

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 12 januari 2017, 14:02

Leestijd: 1 minuut

Carxpert Nederland start 2017 met drie nieuwe deelnemers aan de werkplaatsformule: Autobedrijf Van Lunsen (aangesteld door Groupauto-grossier A28 Autotechniek uit Nijkerk); Autobedrijf Van Riet (door Record Auto onderdelen uit Utrecht) en Garagebedrijf Check (eveneens door Record). 

Voor het drietal is de geboden technische ondersteuning hét argument om toe te treden. “Bovendien hebben alle vrije garagisten een uitdaging op het gebied van telematica”, zegt Frank van Lunsen. “Wij hebben alle vertrouwen dat Groupauto op dit gebied met de juiste oplossingen gaat komen.” Marco van Riet vult aan: “Het brede pakket van Carxpert geeft ons de zekerheid dat wij klaar zijn en blijven om de steeds complexere automotive vraagstukken op te kunnen lossen.” Zijn eveneens in Utrecht actieve broer Ronald van Riet (Garagebedrijf Check) prijst het vrijblijvende karakter van de geboden faciliteiten. “Wij blijven eigen baas binnen ons bedrijf.” Ook is hij te spreken over de hulp bij social media en marketingactiviteiten.

Bij Carxpert zijn in Europa meer dan vijfduizend universele autobedrijven aangesloten. Speerpunten zijn techniek en marketing, volgens de formule “exact de gebieden waar een autobedrijf geld verdient.”

Tags: , , , ,

Garage Jansen Hoogeveen…Impact vuil op autocamera…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties