bekeken: 1542 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,50)

Eigen vacaturesite Rupro Beheer

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 17 mei 2019, 13:44

Leestijd: < 1 minuut

Onder de naam ‘Werkenbijruprobeheer.nl’ heeft de moedermaatschappij van onder meer Brekupa, MahaExplora, EST, Explora en Rema Tip Top sinds gisteren een eigen, centraal vacatureplatform.

“We constateren sinds een jaar of twee dat het lastiger wordt om met name technische functies in te vullen”, licht Rupro-directeur Bernard de Graaf toe. “Daarin zijn we zeker niet uniek, maar het dwingt ons wel om initiatieven te ontwikkelen waarmee we in beeld komen bij de doelgroep.”

Recruiter

Eerder al stelde de onderneming binnen de eigen gelederen Margot Gaasbeek aan als corporate recruiter voor onder meer werving en selectie. Een van haar taken was om zowel de industrie- als automotive kant van de onderneming online in beeld te brengen. Dat is nu gebeurd en staat sinds gisteren live. “We willen mensen van buiten overzicht bieden, ze met een paar kliks wegwijs maken binnen Rupro Beheer”, zegt Gaasbeek. “Uiteraard hadden we al afzonderlijke vacatureoverzichten, maar het ontbrak aan een overkoepelende site met uniforme presentaties.”

YouTube

Werkenbijruprobeheer.nl laat personeel van de diverse bedrijven aan het woord. In korte YouTube-filmpjes schetsen zij hoe hun dagelijks werk verloopt. Personeel is gevraagd om vrijgekomen functies zo veel mogelijk te delen, met name via eigen Facebook-pagina’s. “We hebben een gezamenlijk belang om vacatures goed in te vullen.”

Functies

Rupro Beheer is de moedermaatschappij van tien vennootschappen en heeft zo’n vijfhonderd mensen in dienst. De sector Automotive vermeldt momenteel vijf openstaande functies. Wie  vooralsnog geen geschikte of passende vacature ziet staan, heeft de mogelijkheid een cv achter te laten.

Tags: , , , , , ,

Auto Kolkman nu Autobedrijf…Pilot automatisch meten van…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties