bekeken: 654 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Eurol official sponsor Toyota Gazoo Racing

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 13 december 2018, 12:48

Leestijd: 1 minuut

Eurol is official sponsor van Toyota Gazoo Racing. Alle coureurs van dit fabrieksteam rijden tijdens de aanstaande Dakar Rally-editie 2019 met het Nederlandse smeermiddelenmerk.

De samenwerking komt voort uit de succesvolle entree van Bernhard ten Brinke bij het team in 2018. Ten Brinke won toen als eerste Nederlander ooit een auto-etappe in de Dakar Rally. Eurol is al jaren hoofdsponsor van Ten Brinke en die ondersteuning is nu uitgebreid naar het hele Toyota Gazoo Racing team.

Glyn Hall, directeur van Toyota Gazoo Racing, is blij met de nieuwe hoofdsponsor van het team. “Eurol staat evenals Toyota voor kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en de passie voor prestatie. We zien uit naar een succesvolle samenwerking.” Martijn Pfeiffer, directeur van Eurol: ”Voor ons is deze sponsoring de volgende stap in de internationale groei en uitbouw van het Eurol merk. We zijn inmiddels verkrijgbaar in meer dan 75 landen en willen ook de rest van de wereld kennis laten maken met onze producten.”

De Dakar Rally wordt in 190 landen uitgezonden en is, op de Formule 1 na, het bekendste autosportevenement ter wereld. De Dakar Rally wordt verreden van 6 januari tot en met 17 januari 2019 in Peru. Gazoo Racing Team is sinds 2012 het officiële Dakar fabrieksteam van Toyota.

Tags: , , ,

Automechanika-kalender…Vak D en Vak U, komen ze ooit…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties