bekeken: 1961 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5
(5,00)
(Inloggen is vereist)

Fource bouwt assortiment Sonic uit

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 28 september 2017, 15:06

Leestijd: 1 minuut

Fource start vanaf 2 oktober met de verkoop en distributie van het gehele Sonic-assortiment. De gereedschapswagens, wandsystemen en equipment vormen een aanvulling op het gereedschap dat al wordt verkocht onder het Toolspecial-label.

Het merk wordt al door veel Full Fource grossiers en Full Fource Partners verkocht. De uitbreiding is volgens Johan van der Hoeven, directeur Fource, een logische stap, mede door diverse overnames en consolidatieslagen door moederbedrijven Sator Holding en LKQ. “Onze missie is om de markt een compleet pakket te bieden, waar men een keuze kan maken in merk en kwaliteit.”

Logisch vervolg

Sonic beschouwt de stap als een logisch vervolg op de samenwerking. Bij gereedschap om efficiënt te kunnen werken hoort volgens managing director Leontine de Koning ook een efficiënte manier van beschikbaarheid. “Fource is hier de ideale partner voor.”

foto: Niels Veldt en Leontine de Koning

Toolspecial is het label waaronder Fource gereedschap verkoopt. Sonic wordt hier aan toegevoegd, naast Hazet en Kraftwerk. De complete range is verkrijgbaar via de bekende kanalen van Toolspecial: het actiemagazine, de webshop en de grossier. Naast gereedschapswagens en wandsystemen levert Sonic ook handgereedschap, speciaalgereedschap, timing tools en diverse equipment zoals krikken, werkplaatslampen en starthulpen. Het gereedschap wordt gefabriceerd in Taiwan, Duitsland, België, Denemarken en Groot-Brittannië. De mallen en eisen worden door Sonic zelf ontwikkeld.

Tags: , , ,

Autoliv neemt belang in…Opel Astra Zakenauto van het…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties