bekeken: 810 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Fource opent zevende trainingscentrum

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 21 juni 2018, 13:47

Leestijd: 1 minuut

Automaterialendistributeur Fource heeft op de Autmotive Campus in Helmond een nieuw trainingscentrum geopend. Het is inmiddels de zevende locatie van de zogenoemde Automotive Academy en is gevestigd in het pand van Innovam.

De gekozen locatie is een logische, door de nauwe samenwerking tussen Automotive Academy, Autoniveau en Innovam. Daarnaast is Helmond een nationaal en internationaal verzamelpunt van bedrijven die actief zijn op het gebied van automotive. “Nieuwe technieken zijn er al en verschijnen de komende jaren in de werkplaats van het universele kanaal”, stelt Guido Touber, salesmanager van Automotive Academy.

Vraag

“We merken dat er steeds meer vraag naar opleiding en ondersteuning is”, aldus Touber. “Dit komt onder andere omdat elektronica een steeds grotere rol speelt in de werkzaamheden. Zowel het uitlezen van foutcodes, signalen en componenten herkennen als het volgen van de juiste protocollen is van cruciaal belang om het huidige wagenpark op de juiste manier te onderhouden.”

Tags: , , , ,

Grossier JTC neemt Raydo overABN Amro waarschuwt dealer
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties