bekeken: 1464 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Fource voegt elektronicadelen Hella toe

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 2 oktober 2018, 15:05

Leestijd: 1 minuut

Na de Hella koplampunits, Behr Hella Service voertuigairconditioning en motorkoeling voegt onderdelendistributeur Fource ook elektronicadelen van Hella aan het assortiment toe.

De toevoeging is volgens directeur Johan van der Hoeven een logische stap voor Fource. “Wij zijn een totaalleverancier voor de aftermarkt en willen voor het autobedrijf altijd de keuze bieden in de juiste prijs-kwaliteitverhouding voor ieder segment. Met Hella, naast elektronicadelen van ERA Spares en Bosch bieden we dat. Hella is voor de klant die het beste wil en hier ook wat meer voor wilt betalen. Hierdoor is het met name geschikt voor het jongere wagenpark.”

OE-kwaliteit

Omdat elektronica de afgelopen jaren steeds belangrijker is geworden in auto’s heeft Hella het assortiment fors uitgebreid. Hella is leverancier van veel OEM’s. Met het opnemen van de elektronicadelen in het assortiment van Fource kan de aftermarket nu over dezelfde kwaliteit beschikken. Marco van der Aa, algemeen directeur van Hella Benelux: “Als pionier in de productie en ontwikkeling van elektronica en als marktleider voor veel van deze delen, is het een premium pakket dat nu via Fource en haar grossiersnetwerk op grote schaal beschikbaar komt voor het universele autobedrijf.”

Portfolio

Het portfolio is onderverdeeld in emissie (motormanagement), veiligheid en comfort. Producten die binnen deze groepen vallen zijn onder meer oliepeilsensoren, gaspedaalsensoren, radarsensoren, intelligente accusensoren, regen- en lichtsensoren, MAP-sensoren en vacuümpompen. Een aanzienlijk deel van het programma wordt in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Voor vragen of hulp bij diagnose biedt Hella ondersteuning via een technische helpdesk.

Tags: , , ,

Sander Jansen algemeen…Acoat verbindt met klant,…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties