bekeken: 703 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Gates vernieuwt Automotive Catalogue-app

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 20 februari 2020, 10:44

Leestijd: < 1 minuut

Onderdelenleverancier Gates heeft de app vernieuwd die gebruikers via smartphone of tablet snel toegang geeft tot de productcatalogus. De app Automotive Catalogue heeft verbeterde functies en serviceniveaus die niet beschikbaar zijn via een desktopcomputer of in browsers voor mobiele apparaten.

De nieuwe app heeft onder meer een barcodescanner. Gebruikers kunnen de barcode op productverpakkingen van Gates scannen voor directe toegang tot onder meer afbeeldingen van onderdelen, gegevens over toepassingen en technische tips.

Er is tevens een extra zoekfunctie toegevoegd. Gebruikers kunnen zoeken op de afmetingen en kenmerken van riemen, schijven en slangen, ongeacht de toepassing.

De app biedt ook de mogelijkheid om vergelijkbare producten en sets te selecteren en naast elkaar te vergelijken, wat helpt bij het kiezen van het juiste product.

En de nieuwe app slaat zoekopdrachten automatisch op, zodat gebruikers snel en eenvoudig toegang hebben tot gegevens en herinneringen voor de door hen meest gebruikte modellen.

Tags: , , ,

Golf lost 3-serie af als meest…Van Mossel Tilburg…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties