bekeken: 956 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Geordy Bloem directeur B.V. Nimag

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 5 december 2018, 14:31

Leestijd: 1 minuut

Geordy Bloem is per 1 januari de nieuwe directeur van Suzuki-importeur B.V. Nimag. Hij volgt Ted van Dam op, die de functie bijna achttien jaar vervulde en binnen de Louwman Group directeur Corporate Communications en Public Affairs wordt.

Bloem is al 26 jaar werkzaam voor de Louwman Group en sinds 1 augustus 2017 bij B.V. Nimag, als general manager Sales & Network. Voor die tijd heeft hij verschillende eindverantwoordelijke functies gehad, waaronder die van general manager Lexus Nederland en vestigingsmanager van Louwman Hoofddorp.

In zijn nieuwe rol wordt Bloem (50) eindverantwoordelijk voor de Nederlandse importeur van Suzuki-auto’s, -motorfietsen, -ATV’s en -buitenboordmotoren. Per 1 januari 2019 wordt B.V. Nimag bestuurd door een directieteam bestaande uit drie leden, onder voorzitterschap van Bloem. De andere leden zijn financieel directeur Wietse Uitenbroek (37) en marketingdirecteur Vincent Jorritsma (38).

Warme verbinder

Ted van Dam (61) zegt zijn verantwoordelijkheden met een gerust hart over te dragen. “Geordy heeft zich sinds zijn komst sterk verdiept in de Suzuki-dealernetwerken en de specialistische markten van Marine en Motorcycle. Hij heeft zich een warme verbinder getoond en geniet een hoge mate van sympathie binnen de organisatie.” De drie dealerorganisaties zijn volgens Bloem “sterk lokaal verankerde ondernemers, die als ambassadeurs voor en met het merk werken. Mijn grote uitdaging wordt om de drie productgroepen van elkaars imago te laten profiteren en zo het merk Suzuki in Nederland nog verder te laten groeien.”

Tags: , , ,

Alles-in-een…Panda en Wrangler slecht bij…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties