bekeken: 2477 x
Waardeer dit artikel:
294 votes, average: 2,67 out of 5294 votes, average: 2,67 out of 5294 votes, average: 2,67 out of 5294 votes, average: 2,67 out of 5294 votes, average: 2,67 out of 5
(2,67)
(Inloggen is vereist)

Google is spreker op IBIS

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 14 januari 2016, 11:15

Leestijd: 1 minuut

Het Amerikaanse concern Google is één van de belangrijkste sprekers tijdens het internationale schadecongres IBIS dat in mei in Barcelona wordt gehouden. Op het congres zullen Richard Offermann en Tanja Hufschmidt (automotive bij Google) een presentatie houden, onder andere over de disruptieve invloed van Google op de branche.

Het IBIS-thema dit jaar luidt ‘changing future landscapes’ en daarin past de presentatie van Google natuurlijk prima. Offermann en Hufschmidt staan op de allereerste congresdag ingepland en zullen onder meer aandacht besteden aan de toekomstige rol van Google in de automotive- en de verzekeringsbranche. Daarnaast kondigt IBIS aan dat ook Neil Atherton van Autoglass en John van Alstyne van I-Car op het programma staan.

IBIS wordt dit jaar gehouden van 23 tot en met 25 mei in Barcelona. Het congres trekt jaarlijks enkele honderden deelnemers vanuit de internationale schadeherstelwereld.

Tags: , , , ,

Hyundai bij Auto Palace…Inval bij Renault na…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties