fbpx
bekeken: 4495 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,53)

Harm Nieboer vertrekt bij Profile

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 20 mei 2016, 09:21

Leestijd: < 1 minuut

Harm Nieboer (52), retail development manager bij Profile Car & Tyreservice, vertrekt bij de Profile-organisatie na er bijna zestien jaar te hebben gewerkt. De reden: “Verschil van inzicht over het te voeren beleid.”

Onder de eind 2014 aangetreden nieuwe directie onderging het bedrijf een koerswijziging, waar hij zich niet langer achter kan scharen. Zo werden de formules James en Autoglaz afgestoten, terwijl ze volgens Nieboer nog in een groeifase verkeerden en “redelijk succesvol” waren. Daarnaast is vorig jaar bij Profile een verschuiving richting hardere franchise in gang gezet, terwijl de organisatie oorspronkelijk een coöperatieve achtergrond heeft.

Nieboer heeft gedurende een jaar geprobeerd mee te gaan in het nieuwe beleid, maar besloot vorige week in overleg met de directie dat het beter is uit elkaar te gaan. Gisteren was zijn laatste werkdag op het hoofdkantoor in Veenendaal. Geen makkelijk besluit: “Na vijftien jaar heb ik een Profile-hart gekregen, dat durf ik gerust te zeggen. We zijn van een relatief bescheiden club uitgegroeid tot een grote organisatie met diverse merken, en gaan nu terug naar de basis.”

Vervolgstap

Nieboer trad in augustus 2000 aan als franchise coördinator bij Profile Tyrecenter Nederland. In de daaropvolgende jaren was hij achtereenvolgens Franchise Manager, Retaildirecteur (The Alwaysbemobile Company), directeur Profile Tyrecenter Nederland (The Alwaysbemobile Company) en – sinds januari 2015 – manager retail Profile Nederland. Het is nog onduidelijk wat zijn vervolgstap wordt. Bij voorkeur blijft zijn loopbaan zich in de automotive branche afspelen. “Daar zit mijn kennis en ervaring.”

Tags: , , ,

Das war einmalCecra wil gelijke rechten…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties