bekeken: 1394 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Maatwerk Innovam voor toptalent Van Mossel

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 14 maart 2019, 16:27

Leestijd: 1 minuut

Met een speciaal ontwikkeld opleidingsprogramma biedt Innovam de toptalenten binnen de Van Mossel Automotive Groep opleiding op maat.

Innovam ontwikkelde voor Van Mossel twee opleidingsprogramma’s en een groepsprogramma. In de trajecten Van Mossel Business School en College worden deelnemers getoetst op profielen/competenties. De uitkomst wordt meegenomen in een persoonlijk traject. In het groepsprogramma werken de deelnemers in groepen een idee uit tot een business case.

Passie

Daniëlle van der Plas, hr-directeur Van Mossel: “Bij Van Mossel stimuleren we passie voor werken. Wij geloven heilig dat je met hard werken ver kunt komen, maar passie brengt je uiteindelijk verder. Het is noodzakelijk om succesvol te zijn en de groeiambities in een competitieve markt te kunnen realiseren. De samenwerking met Innovam helpt ons om onze mensen verder te brengen in hun carrière én om de gezamenlijke doelen te bereiken.”

Tags: , , ,

Leaseplan zoekt koper CarnextRegistraties EU -1,0 % in…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties