fbpx
bekeken: 655 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Jean-Paul Borsten voorzitter Revisiebedrijven

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 26 juni 2019, 15:06

Leestijd: < 1 minuut

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 24 juni is Jean-Paul Borsten unaniem herkozen als voorzitter van Bovag Revisiebedrijven. De herbenoeming is voor een derde, tevens laatste termijn. Conform de statuten duurt die nog maximaal twee jaar.

Jeroen Eeuwijk is herkozen als bestuurslid van de afdeling voor een tweede periode van vier jaar. Tijdens de ALV is afscheid genomen van de bestuursleden Aart Koning (r.) en Hans Gerrits, omdat hun maximale zittingstermijn afliep. Ze werden door branchemanager Hannie Tak bedankt voor hun bestuurlijke inzet.

Kleiner bestuur

Bovag Revisiebedrijven gaat werken met een kleiner bestuur en werkgroepen voor specifieke onderwerpen. Dit nieuwe bestuurlijke model was al gepresenteerd tijdens de ALV op 28 juni vorig jaar. Revisieleden reageerden positief en de plannen zijn verder uitgerold. De wijzigingen zijn geleidelijk doorgevoerd en afgerond, nu de termijn van twee bestuursleden afliep. Deze functies worden niet opnieuw ingevuld.

Het bestuur bestaat nu uit Jean-Paul Borsten (Motorenfabriek De Sutter, Zevenhuizen) en Jeroen Eeuwijk (Koninklijke Van Twist, Dordrecht).

Tags: , , , ,

Delticom schrapt dividend en…Met Autologic BMW…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties