bekeken: 1553 x
Waardeer dit artikel:
72 votes, average: 2,66 out of 572 votes, average: 2,66 out of 572 votes, average: 2,66 out of 572 votes, average: 2,66 out of 572 votes, average: 2,66 out of 5
(2,66)
(Inloggen is vereist)

Kia-award Kooijman en Winters

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 29 november 2016, 15:14

Leestijd: 1 minuut

Kia Motors Europe heeft de best presterende Kia-dealers in Europa van 2016 bekendgemaakt. De Nederlandse dealers Kooijman Autogroep en Auto Winters viel hierbij de ‘Platinum Prestige Dealer Award’ ten deel. Zij ontvingen de bijbehorende award uit handen van Michael Cole, COO van Kia Motors Europe.

Bij de verkiezing wordt iedere Kia-dealer onderworpen aan een objectieve beoordeling, met name de afdelingen Verkoop en After Sales. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar absolute verkoopaantallen, maar ook naar serviceverlening aan de klant.

De Kia-vestigingen van Kooijman in Tiel, Utrecht, Naarden en Vianen en die van Winters in Valkenswaard en Weert zijn daarbij positief opgevallen. Léan Verstoep, Managing Director van Kia Motors Nederland. “Wanneer je je weet te onderscheiden in onze sterke dealergroep, is dat een bewijs van kwaliteit en optimale inzet. Onze felicitaties gaan dan ook uit naar alle medewerkers van Kia-dealers Kooijman en Winters.”

Tevens werd bij de prijsuitreiking bekendgemaakt dat Auto Winters is genomineerd voor de wereldwijde ‘Dealer of the Year’ Award van Kia. Deze verkiezing vindt plaats in januari, tijdens de Australian Open 2017 in Melbourne, het Grand Slam tennistoernooi waarvan Kia hoofdsponsor is.

Tags: , , ,

Omzetgroei aftersales zwakt afOpen huis Terlouw Diesel
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties