bekeken: 485 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Knorr-Bremse remanufacturer van het jaar

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 24 juni 2019, 10:01

Leestijd: 1 minuut

Remmenfabrikant Knorr-Bremse is tijdens de Rematec-vakbeurs in Amsterdam als een van in totaal drie bedrijven onderscheiden met een Remanufacturer of the Year Award 2019.

Een jury van experts uit de hernieuwingsindustrie hebben op grond van een aantal criteria drie bedrijven geselecteerd die in hun ogen de industrie verder helpen.

Knorr-Bremse kreeg de award voor beste procesoptimalisatie. De manier waarop Knorr-Bremse volledig gedigitaliseerd de teruggekomen onderdelen verwerkt, maakte veel indruk op de jury. “De juryleden zijn onder de indruk van een compleet proces dat in staat is volledige track & trace toe te passen vanaf het moment dat een klant een verzoek indient om een artikel op te halen, tot aan het boeken van de vergoeding.”

Knorr-Bremse startte een jaar of zeven geleden met het implementeren van remanufacturing in zijn aftermarketstrategie. Met EconX heeft Knorr-Bremse sindsdien zelfs zijn eigen merk voor hernieuwde onderdelen.

CRP Industries

CRP Industries was de winnaar van de tweede award, voor business innovation. CRP is de moederonderneming van Atlantic Automotive Enterprise, een remanufacturer van elektrische stuurbekrachtigingssystemen. Dit bedrijf werd vooral geroemd vanwege de invoering van slimmigheden en het deels automatiseren van zijn toeleveringsmanagementsysteem, “wat doorgaans nogal een uitdaging is”, aldus de jury.

Fernand Weiland van adviesbureau FJW Consulting kreeg de derde award als ambassadeur van de hernieuwingsindustrie. Als mede-oprichter van de Rematec-beurs is hij al een jaar of dertig actief, voor verschillende bedrijven remanufacturing te promoten.

Tags: , , , ,

Strijd om voertuigdata in…Den Haag krijgt 35 taxi’s op…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties