bekeken: 796 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Koppelingen KM nu onderdeel Febi Bilstein

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 12 juli 2018, 09:51

Leestijd: < 1 minuut

Ruim een jaar na de overname van koppelingsspecialist KM is – meldt Febi Bilstein – de integratie van de ruim vijftienhonderd artikelnummers omvattende KM-catalogus afgerond.

Klanten vinden de producten voortaan bij de merken Febi (voor bedrijfsvoertuigen) en Blue Print (voor personenwagens). Kary + Mangler GmbH is gevestigd in het Duitse Durmersheim en betrekt zijn koppelingsplaten, drukgroepen en druklagers bij externe productpartners. Onder de vlag van de Bilstein Group zal de onderneming worden uitgebouwd tot een gespecialiseerd centrum voor koppelingen.

Strategisch belang

“De productgroep koppelingen is voor de Bilstein Group van strategisch belang”, zegt managing director Karsten Schüssler-Bilstein. “In 2017 hebben we ons gamma uitgebreid en voortdurend geïnvesteerd in kwaliteitsgarantie. Na de integratie van het KM-gamma in onze merken Febi en Blue Print zullen we het productgamma duurzaam blijven versterken.” De investeringen in de locatie Durmersheim betreffen zowel de logistiek als de kwaliteitscontroles.

Tags: , , , , ,

Verzekeraar bouwt connected…Verkoop aanhangwagens nadert…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties