bekeken: 3377 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Koskamp opent twee vestigingen

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 20 juni 2018, 07:17

Leestijd: 1 minuut

Het is een drukke tijd voor de Koskamp Groep uit Den Ham. De onafhankelijke grossiersgroep opent een elfde en een twaalfde vestiging, respectievelijk in Kampen en Bilthoven. De Koskamp Groep is daarmee in zeven provincies aanwezig.

Met de (her)opening van de vestiging in Kampen wordt, in samenwerking met Autoniveau, tevens het derde opleidingscentrum van de groep geopend. De officiële opening is 5 juli aanstaande.

In totaal zijn er nu binnen de twaalf vestigingen tellende groep zeven trainingslocaties operationeel. Daarvan zijn er dus drie waar in een live werkplaatsomgeving, ondersteund door Bosch, met de modernste diagnoseapparatuur praktijktrainingen gevolgd kunnen worden.

Logistiek gat

De vestiging in Bilthoven maakt voorlopig het bewerkingsgebied van de Koskamp-groep compleet. “Met deze twaalfde vestiging wordt het logistieke gat tussen Lelystad en Arnhem-Nijmegen ingevuld. Vooral de klanten in die regio zullen daar direct de voordelen van gaan ervaren”, stelt directeur Bram Teun Koskamp.

Hij benadrukt dat er in dat deel van het bewerkingsgebied al de nodige universele en ook dealerbedrijven zijn die worden beleverd. Operationeel directeur Tim Heinen ziet in de regio nog voldoende ruimte voor de werkplaatsconcepten die door de groep ondersteund worden. De vestiging in Kampen is inmiddels in vol bedrijf. De vestiging in Bilthoven zal op 2 juli de deuren openen.

Tags: , , ,

Na privé lease de abo-auto‘Verplicht onderzoek naar…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties