bekeken: 586 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Krachtenbundeling inspectie voertuigen

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 15 april 2019, 11:05

Leestijd: 1 minuut

Macadam Nederland neemt per 15 april de inspectie-activiteiten van Carcollect over. De transactie maakt deel uit van de internationale strategische samenwerking en past in de focus van beide partijen op hun kernactiviteiten.

Door de overname van de inspectiedienst van Carcollect behaalt Macadam ruimschoots zijn doelstelling van 100.000 te inspecteren voertuigen in Nederland op jaarbasis. Over de overnamesom worden geen mededelingen gedaan.

Remarketing

Carcollect is de laatste jaren snel gegroeid door het remarketingproces voor haar klanten te verbeteren. De dienstverlener zegt onafhankelijk en transparant te opereren en geen verborgen kosten of opslagpercentages te rekenen. Macadam voert inspectieprocessen uit  voor verschillende automotive doelgroepen, waaronder vooral de internationaal opererende leasemaatschappijen.

De overname zorgt volgens Robin van den Berg, directeur van Carcollect, dat beide partijen onafhankelijk kunnen blijven opereren. Wel zijn er veel synergievoordelen te behalen. Voor de klanten die zowel gebruik maakten van de inspectie-activiteiten als het handelsplatform van Carcollect verandert niets: Macadam neemt het team inspecteurs over.

Perfecte match

Macadam Europe staat onder leiding van ceo Bertrand Donck en is inmiddels in twaalf Europese landen actief (Carcollect in zes). Door de samenwerking zal verdere groei in eerste instantie worden gezocht in het nieuwe gecombineerde werkgebied.

Vlnr: Gerhard Prent (Macadam), Robin van den Berg (Carcollect) en Marcel van Driel (Macadam).

Tags: , , , ,

Stern wijst ongevraagd…Volvo's in Europa waarschuwen…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties