Arval lanceert Mobility Observatory

Arval lanceert het Mobility Observatory, een nieuwe mobiliteitsmonitor die in de plaats komt van de Corporate Vehicle Observatory. Het Mobility Observatory is een onafhankelijk onderzoeks- en informatieplatform dat wereldwijd inzicht moet bieden in mobiliteitstrends, -oplossingen en -toepassingen in het dagelijks leven.

“De tranformatie is een reactie op de snelle veranderingen en ontwikkelingen in het bedrijfstransport. Dat omvat tegenwoordig mobiliteitsoplossingen en reismogelijkheden voor individuen, naast gevestigde keuzes zoals bedrijfsvoertuigen”, aldus Yaël Bennathan namens Arval.

Denktank

“Arval Mobility Observatory wordt wereldwijd één gezaghebbende denktank en gespecialiseerd platform voor het observeren, bestuderen, interpreteren en bespreken van de verwachte mobiliteitsontwikkelingen in de breedste zin van het woord. We leven in spannende tijden en we moeten anticiperen op fundamentele verdere veranderingen in onze industrie – we kunnen ze maar beter snel omarmen.” Het Arval Mobility Observatory wil onderzoeken hoe het verzamelen en gebruiken van gegevens kunnen bijdragen tot een beter begrip van mobiliteitsecosystemen, evenals tot een optimalisatie van middelen en prestatieverbeteringen.

Transformatie

Alain Van Groenendael, ceo van Arval, voegt eraan toe: “We zullen onze expertise en gegevens volledig beschikbaar stellen, op anonieme basis, om deze te kunnen delen met een bredere expert community. Volgens ons zullen mobiliteit en gevestigde zakelijke vervoerskeuzes in de toekomst naast elkaar functioneren. De informatie die Arval Mobility Observatory ter beschikking stelt, zal van onschatbare waarde zijn voor het plannen van die transformatie en het opbouwen van de juiste partnerships in de sector. We hopen er onze klanten beter van dienst mee te zijn in een wereld die in toenemende mate verbonden zal zijn via voertuigen, actoren uit de sector en gebruikers van onze mobiliteitsdiensten.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters