Arval verlengt samenwerking met Multitankcard

Leasemaatschappij Arval Nederland maakt ook de komende jaren gebruik van de diensten van de aanbieder van mobiliteitspassen Multitankcard. Eerder dit jaar sloot Multitankcard al meerjarige overeenkomsten met Terberg Leasing en International Car Lease Holding (ICLH).

Patrick Roozeman, directeur van Multitankcard noemt dergelijke samenwerkingen uniek. “Meerjarige overeenkomsten komen in onze sector weinig voor. Daarom zijn we er extra trots op onze lange relatie met Arval, die teruggaat naar 1989, op deze wijze te bestendigen en tegelijkertijd waar mogelijk uit te breiden met nieuwe mobiliteitsfunctionaliteiten.”

Vernieuwing

Roozeman ziet het meerjarige partnership met Arval daarnaast als een bevestiging van de koers. “Arval gaat voor vernieuwing en maakt daarin bewuste keuzes. Een richting die MTc ook heeft ingezet. Ik voorspel dat de klanten van Arval daar nog veel plezier aan gaan beleven, want de invulling van mobiliteit wordt steeds concreter.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2965 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters