BMW introduceert boetevrije overstap i-Ready

BMW Financial Services introduceert i-Ready, een product waarmee zakelijke en privé-rijders bij een nieuw leasecontract na 24 maanden boetevrij kunnen overstappen naar een elektrische of plug-in hybride BMW.

Volgens het merk staan zakelijke rijders van wie de (lease)auto toe is aan vervanging steeds vaker voor de vraag: nu al elektrisch gaan rijden of nog even afwachten? Privé-rijders ervaren bij aanschaf van een nieuwe auto voor een vergelijkbare keuze.

BMW i-Ready wil inspelen op dit ‘elektrische-autodilemma’. Het concept biedt de mogelijkheid om bij een nieuw leasecontract voor 48 maanden voor tien euro per maand extra de optie i-Ready toe te voegen. Zodra 24 maanden van het leasecontract zijn verstreken, kan de klant boetevrij overstappen naar een nieuwe, volledig elektrische of plug-in hybride BMW. Doorrijden is ook mogelijk. Als de klant overstapt, sluit hij een nieuw contract af met een nieuw leasetarief.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *