Hertz breidt uit met Thrifty in alle vestigingen

Hertz Nederland breidt met onmiddellijke ingang Thrifty Autoverhuur uit naar alle dertig Hertz-vestigingen in Nederland. Later dit kwartaal volgen België en Luxemburg.

Thrifty is een van de merken van Hertz, dat wereldwijd ook nog de formules Dollar en Firefly exploiteert, en biedt een basisassortiment van voertuigen die maximaal negen maanden oud zijn, met honderd kilometer vrij per dag. Thrifty is toegankelijk via internet waarbij vooruitbetalen mogelijk is.

Nedcars

Hertz zoekt voor zowel Hertz als Thrifty naar nieuwe verhuurpunten. In Amsterdam is het lokale autoverhuurbedrijf Nedcars benoemd tot agent voor het merk Thrifty. Ronald Meijers, directeur van Nedcars: “Wij zijn gespecialiseerd in bestelwagenverhuur, heel specifieke wagens vaak. We zochten uitbreiding met personenenwagens, om onze klanten een completer pakket diensten te kunnen aanbieden. Thrifty was ook op zoek naar uitbreiding, dus dat kwam goed samen.” Thrifty zou je de no nonsense uitvoering van Hertz kunnen noemen. Meijers: “De keuze in de vloot is wat eenvoudiger en de prijs is navenant. Dat past ook beter bij Nedcars en ons bewerkingsgebied. De servicegraad ligt wel hoog. Hertz verzorgt ook reparatie en onderhoud, en dat wordt allemaal uitbesteed aan merkdealers.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3836 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters