Jubileumboek voor Fleet Support

Fleet- en mobilityspecialist Fleet Support bestaat dit jaar dertig jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum is op 24 september in het WTC Utrecht door Paul Zekhuis, ceo van Autobinck Group, het eerste exemplaar van het Mobiliteitsboek uitgereikt aan de voorzitter van de Mobiliteitsalliantie Steven van Eijck.

Jaap van Daalen, commercieel directeur Fleet Support): “Het jubileumboek is geen overzicht van wat er is geweest, maar juist van wat er nog gaat komen. We willen de lezers graag meenemen in de snel veranderende wereld van mobiliteit. Verduurzaming, elektrificatie, flexibilisering van mobiliteit; het komt allemaal aan bod. Een nieuw en spannend hoofdstuk dus voor Fleet Support. Aan de hand van de actuele ontwikkelingen trapt mobiliteitsdeskundige Professor Maarten Steinbuch af met zijn inspirerende visie op de toekomst, gevolgd door veertien ceo’s/cfo’s/chro’s van aansprekende organisaties, die vertellen wat mobiliteit betekent voor hun organisatie en hun medewerkers, met welke dilemma’s ze te maken hebben en hoe ze de toekomst van mobiliteit zien.”

Complex

Eugène Krabbenborg, algemeen directeur Fleet Support: “Mobiliteitsbeleid wordt almaar complexer. Het is mooi om te zien hoe onze klanten daar individueel een innovatieve invulling aan geven’.

Klanten van Fleet Support krijgen het Mobiliteitsboek toegestuurd. Voor een beperkt aantal geïnteresseerden is daarnaast nog een klein aantal exemplaren beschikbaar.

Op de foto van links naar rechts: Jaap van Daalen (Fleet Support), Steven van Eijck (Mobiliteitsalliantie) en Paul Zekhuis (AutoBinck Group).

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2959 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *