bekeken: 12089 x
Waardeer dit artikel:
355 votes, average: 2,32 out of 5355 votes, average: 2,32 out of 5355 votes, average: 2,32 out of 5355 votes, average: 2,32 out of 5355 votes, average: 2,32 out of 5
(2,32)
(Inloggen is vereist)

Louwman koopt Ruttchen

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 15 januari 2016, 10:03

Leestijd: 1 minuut

De Ruttchen Groep wordt overgenomen door Louwman Dealerbedrijven. Daarmee voegt Louwman niet alleen de merken Mercedes/Smart en Mitsubishi toe aan de portefeuille, maar bovendien een regio die nog niet werd ingevuld: Breda-Tilburg-Den Bosch. De transactie zal naar verwachting in het tweede kwartaal worden afgerond.

Behalve de bekende Louwman-merken Toyota, Lexus en Suzuki, heeft de groep ook dealerschappen van de merken uit de stal van Fiat Chrysler Automobiles. Rüttchen verkocht in de periode 2012-2014 jaarlijks zo’n zestienhonderd nieuwe auto’s. Zowel in 2009 als in 2012 voerde Rüttchen reorganisaties door waarbij vestigingen gesloten werden. Momenteel werken er zo’n driehonderd mensen.

Bas Rüttchen: “Onze familie heeft altijd een groot belang gehecht aan de continuïteit van onze onderneming. Gelet op de marktontwikkelingen bleek ons het afgelopen jaar dat, om deze ook voor de langere termijn te kunnen waarborgen, aansluiting bij een financieel sterke partij gewenst was. Wij zijn blij en trots dat we in de Louwman Dealer Group niet alleen een financieel sterke partij hebben gevonden, maar ook een onderneming die als familiebedrijf heeft bewezen de normen en waarden die wij belangrijk vinden, te kunnen bewaren.”

Spreiding vestigingen Ruttchen Groep

Tags: , , , , ,

Nederlandse occasions erg lang…Nederlandse Porsche Centra…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties