bekeken: 993 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Louwman start ‘duurzaamste dealerbedrijf’

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 24 september 2018, 15:08

Leestijd: 1 minuut

Louwman Group is gestart met de bouw van “het duurzaamste dealerbedrijf van Nederland.” De nieuwe locatie, Louwman Rotterdam-Zuid, zal de regionale dealeractiviteiten vertegenwoordigen voor de merken Toyota, Suzuki en Peugeot (Blauwendaal) en valt onder de Louwman Dealer Group.

De flagshipstore wordt gebouwd op bedrijventerrein Cornelisland. De opening staat gepland in juni 2019. De importeur wil voor deze nieuwbouw het certificaat Breeam-Nl Outstanding behalen, de hoogste score in een ranking van maximaal vijf sterren. Breeam meet de duurzaamheid van een gebouw, op grond van negen aspecten, zoals: management, gezondheid, energie, transport, water en materialen.

Werkplaats

Bij de ontwikkeling is rekening gehouden met komende ontwikkelingen die van invloed zijn op de procedures en werkwijze binnen het traditionele autobedrijf. Zo voorziet het centrale magazijn in de levering van onderdelen voor de diverse merken. In de werkplaats zal met tablets worden gewerkt en gecommuniceerd. De backoffice en de planning van de werkplaats worden gecentraliseerd met behulp van nieuwe Dealer Management (DMS) en Customer Relations (CRM) systemen. Ook komt er een dedicated Customer Care Center.

Cijfers

De flagshipstore krijgt een oppervlakte van bijna tienduizend vierkante meter. Daarvan is circa een vijfde bestemd voor de showroom op de begane grond en eenzelfde showroomruimte op de tweede verdieping. De werkplaats gaat 1700 vierkante meter omvatten, voor onder meer dertig bruggen. Het totale team bestaat straks uit circa vijftig verkopers, monteurs en aftersalesmedewerkers.

Tags: , , , , , ,

Autodealers draaien marginaal…Merkel wil achteraf-ingreep…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties