bekeken: 974 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Louwman start verkoop Streetscooter

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 9 augustus 2018, 09:58

Leestijd: 1 minuut

Louwman Group is dealer- en servicepartner geworden van Streetscooter voor de Nederlandse markt. Het in Duitsland vervaardigde elektrische voertuig is bij onze oosterburen de bestverkopende fabrikant van volledig elektrische bedrijfswagens.

Louwman ziet het model als een perfecte aanvulling bij het verbreden en verduurzamen van zijn  portefeuille. Ook denkt het bedrijf ermee te kunnen voldoen aan de groeiende vraag op de zakelijke markt naar honderd procent elektrische bestelwagens. Streetscooter is een onderdeel van Deutsche Post DHL Group, die ‘m onder’ eigen regie ontwikkelde. In eigen land zijn er inmiddels meer dan zesduizend op de weg gezet.

Emissievrij

De elektrische bedrijfswagens van Streetscooter zijn afgestemd op gebruik in stedelijke gebieden. De luchtkwaliteit staat er onder druk staat, milieuzones worden steeds gebruikelijker. De zero-emission voertuigen zijn breed inzetbaar en bieden volgens Louwman een gunstige total cost of ownership. Ze zullen om te beginnen worden verkocht vanuit showrooms in Amsterdam en Veghel. Voor service kunnen gebruikers terecht bij meerdere locaties in Nederland. Einddoel is een landelijk dekkend netwerk met een shop-in-shop-formule binnen de Louwman Group, waarbij de focus ligt op de zakelijke markt.

Tags: , , ,

Mewa reinigt meer dan miljard…Parkeersensor op 1 van…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties