bekeken: 1225 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Mobility Service stapt in elektrische shortlease

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 16 mei 2018, 14:57

Leestijd: 1 minuut

Mobility Service Nederland biedt nu elektrische auto’s ook aan met een shortleasecontract.

De belangstelling voor een elektrische leaseauto is enorm, weet Hilda Boerma van Mobility Service Nederland. “Op dit moment is 25 procent van onze nieuw bestelde auto’s een 100 procent elektrische auto. Wel zien we dat levertijden van elektrische auto’s ontzettend zijn opgelopen. Wil je dit jaar nog in een 100 procent elektrische auto rijden, dan wordt dat in de meeste gevallen lastig. In Noorwegen is de gemiddelde wachttijd voor een nieuwe elektrische auto al opgelopen tot ruim een jaar, tweedehands halen elektrische auto’s de showroom niet eens. Het lijkt alsof Nederland deze tendens volgt. Gelukkig hebben wij hier in een vroeg stadium op ingespeeld door te zorgen voor voldoende voorraad.”

Vanaf drie maanden

Een Tesla Model S of Model X kan bij Mobility Service Nederland geleaset worden vanaf zes maanden. De leasemaatschappij biedt ze zowel nieuw als occasion aan. De Renault Zoe, de Nissan Leaf, de Hyundai Ioniq, de BMW I3, de Volkswagen e-Golf en de Opel Ampera zijn te shortleasen vanaf een periode van drie maanden. Ook deze modellen zijn zowel nieuw als occasion te shortleasen.

De Jaguar I-Pace, de Tesla Model 3 en de Hyundai Kona Electric zijn op dit moment niet in shortlease beschikbaar. De Tesla Model 3 wordt niet eerder dan in 2019 in Nederland verwacht. Voor de I-Pace en de Kona bestaan al zo veel reserveringen voor een leasecontract met langere looptijd (zestig maanden) dat het zeer de vraag is of deze in shortlease beschikbaar zullen komen.

Tags: , ,

Verhuizing voorraad ABS…Nieuwe keuzes in schadeherstel
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties