bekeken: 1590 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Van Mossel neemt Autobedrijf Otten over

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 4 september 2018, 09:14

Leestijd: < 1 minuut

De Van Mossel Automotive Groep heeft per 1 september het autobedrijf van Alphons Otten uit Breda overgenomen. Al het personeel, inclusief directeur Alphons Otten, gaat mee over naar Van Mossel. Otten Breda gaat verder onder de naam Van Mossel Breda.

Het bedrijf van Alphons Otten is dealer van Fiat, Fiat Professional, Abarth, Alfa Romeo en Jeep. Deze merken zijn nieuw in het portfolio van Van Mossel. Daarnaast is het bedrijf officieel servicepunt van Lancia, Chrysler en Dodge.

Voortbestaan

De overname was volgens Alphons Otten nodig om de voortbestaan van het bedrijf te kunnen verzekeren. “In Van Mossel zie ik een overnamepartner die de toekomst van dit bedrijf veilig stelt. Ik ben verheugd de vestiging de komende jaren te mogen blijven leiden onder de Van Mossel-vlag met alle voordelen die deze krachtige groep met zich meebrengt.”

Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel Automotive Groep, voegt eraan toe: “Door deze overname zijn we niet alleen vele mooie merken rijker, maar bevinden we ons voortaan met ons autobedrijf op de voor ons strategische locatie Breda. Naast de vestiging in Breda openen we dit jaar ook nog een vestiging in Tilburg voor deze merken. Wij zijn zeer trots om hiermee aan de slag te gaan.”

Tags: , , ,

LKQ neemt MPM International…Nieuw bij Nissens: turboladers…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties