bekeken: 3807 x
Waardeer dit artikel:
728 votes, average: 2,65 out of 5728 votes, average: 2,65 out of 5728 votes, average: 2,65 out of 5728 votes, average: 2,65 out of 5728 votes, average: 2,65 out of 5
(2,65)
(Inloggen is vereist)

MW-Automotive vergroot beschikbaarheid

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 12 juli 2013, 11:09

Leestijd: 1 minuut

MW uit Naarden, onder andere distributeur van de onderdelenmerken National en Mapco, is partner geworden in de regionale distributie- en afhaalpunten van Bosal in Rotterdam en Hengelo. Daarnaast zijn Kawe en AD al partners van deze distributieve steunpunten, waar grossiers hun bestelde producten zelf kunnen afhalen om eventuele last minute orders sneller in huis te hebben.

“Door gebruik te maken van deze faciliteiten, verbeteren we de beschikbaarheid van onze producten. Voor ons als relatief kleine distributeur een belangrijke stap waar ik blij mee ben. De logistieke kwaliteit en de beschikbaarheid van onderdelen is voor grossiers steeds vaker de achilleshiel ten aanzien van hun dienstverlening naar universele garages. Door de samenwerking met de Bosal-afhaalpunten versterken we de slagvaardigheid van de grossiers”, stelt Robin Weijerman van MW.

Tags: , ,

Elektrische auto nagel aan…Onderdelenleverancier Kavo…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties