bekeken: 766 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Nieuwe deelnemers garageconcept Requal

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 15 april 2019, 12:50

Leestijd: 1 minuut

Automotive Center Amersfoort en Garage Lars Doornbosch te Oude Tonge hebben zich aangesloten bij het garageconcept Requal Erkend Reparateur. Daarmee komt het totaal voor Nederland op 38 deelnemers.

Het bedrijf van Ashkan Erfanipour in Amersfoort is klant van Star Automaterialen in dezelfde plaats. Hoewel de zaken goed gaan (grote, goed bezette werkplaats en snelle doorloop bij occasions) zegt de eigenaar dat hij wil blijven werken aan zijn klantenkring, “Er vallen altijd klanten af, hoe tevreden ze ook zijn. Dus is het zaak zichtbaar te blijven om een effi­ciënte werkplaatsvulling te waarborgen. De marketingsupport van het Requal-team biedt de support die we nodig hebben.”

Supportmanager

Eigenaar Lars Doornbosch van het gelijknamige garagebedrijf in Oude Tonge (Zuid-Holland) is klant bij Autopia Dirksland. Hij werkt alleen en ziet de ondersteuning van Requal als een welkome aanvulling. Met supportmanager Hanno Brinkman van Requal praat hij over de markt en zijn persoonlijke positie daarbinnen. “Juist de zaken die anders veel tijd en geld zouden kosten kan ik met een vaste contactpersoon bespreken. Het helpt je kritisch te blijven kijken naar de eigen gang van zaken en tijdig routines aan te passen. Dat is een geruststellend idee.”

Tags: , , , ,

Volvo's in Europa waarschuwen…Garage Rocar bij…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties