bekeken: 1443 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Nissens app voor spoelen aircosystemen

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 30 juli 2018, 13:16

Leestijd: 1 minuut

Nissens, de Deense fabrikant van airconditioning en motorkoeling, brengt de app ‘Flushing’ uit. Deze visuele gids helpt monteurs om elk in de markt verkrijgbaar aircosysteem voor auto’s te spoelen.

Door het nog steeds groeiende aantal aircosystemen en de vele technische varianten kan volgens Nissens bij de monteur soms “verwarring of frustratie” ontstaan. De in Google Play en Apple App Store verkrijgbare (gratis) app moet het onderhoudsproces vereenvoudigen.

Handleiding

Nissens typeert de app als ‘een universele handleiding in zakformaat’. De gebruiker krijgt een ‘stap-voor-stap’ handleiding, inclusief visuele diagnostische ondersteuning voor olievervuiling. Hierdoor kan de monteur snel de meest waarschijnlijke oorzaak van een storing identificeren en tijd besparen in het diagnoseproces.

Steviger positie

“We bezitten een enorme hoeveelheid kennis en willen deze doorgeven aan de aircomonteurs in de aftermarket”, licht Nissens-marketingdirecteur Jacob Smedegaard toe. “Als we ze kunnen helpen om aircoservices snel en efficiënter uit te voeren, hebben ze een steviger positie in een markt die voortdurend onder druk staat.”

Tags: , , , , ,

Connected car beperkt…Airbagdiefstal: stroom op hek…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties