bekeken: 4365 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Opel introduceert onderhoudsabonnement

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 21 november 2018, 10:22

Leestijd: 1 minuut

Ford, Volkswagen en Opel zijn momenteel nadrukkelijk aanwezig op de radio met commercials om berijders met hun persoenenauto’s van oudere bouwjaren naar de dealerwerkplaats te krijgen. Opel speelt daarbij handig in op de groeiende abonnementencultuur.

Ford gebruikt een gratis winterbeurt als lokker naar de dealerwerkplaats en Volkswagen roept de klant op om online de onderhoudsprijzen te vergelijken.

Modules

Opel is creatiever. Het merk komt met een onderhoudsabonnement en richt zich daarmee op een langduriger binding met de werkplaatsklant. Die raakt steeds meer gewend aan abonnementen (Netflix, Spotifty, Playstation) en Opel speelt daar handig op in. Daarnaast haakt de campagne aan bij het gemak dat privé lease biedt. Alleen gaat het nu om onderhoud van de personenauto.

Met het Lekker Duidelijk onderhoudsabonnement biedt Opel een aantal mogelijkheden. De klant kan het abonnement voor drie, vier of vijf jaar afsluiten en een jaarkilometrage van 10.000 tot 40.000 kilometer. Voor een Opel Adam en 10.000 kilometer per jaar bijvoorbeeld kan al voor vijf euro per maand een verlengde garantie worden afgesproken. Voor 31 euro per maand komt daar regulier onderhoud bij en voor 39 euro per maand heb je de verlengde garantie, het reguliere onderhoud en de vervanging van slijtdelen.

Begin 2019 komt daar een vierde abonnementsmodule bij. Dan is het ook mogelijk om voor drie, vier of vijf jaar een abonnement te nemen op banden.

Tags: , , ,

Bolloré plaatsvervangend ceo…Drie Online Dealer Awards Van…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties