bekeken: 1958 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Peugeot 3008 leaseauto van het jaar 2017

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 11 september 2017, 10:23

Leestijd: < 1 minuut

Leasemaatschappij Alphabet heeft de Peugeot 3008 verkozen tot leaseauto van het jaar. De Nissan Micra werd bekroond met de titel private leaseauto van het jaar.

“Beide auto’s hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding, zijn comfortabel en beschikken over een uitgebreide standaarduitrusting”, aldus juryvoorzitter Ivo Lissone. “Dit onderscheidt hen van de andere modellen in de verkiezing en maakt de beide auto’s tot terechte winnaars.”

Behalve Lissone, in het dagelijks leven salesdirecteur van Alphabet, bestond de vakjury uit een autojournalist, klanten van Alphabet en nog drie medewerkers van Alphabet. Zij maakten hun keuze op basis van bureauonderzoek en de resultaten van een testdag waarbij de kandidaten ook werden getoetst op afwerkingsniveau, kwaliteit, comfort en wegligging.

Categorieën

De Peugeot 3008 was als winnaar in de klasse Business zowel de overall winnaar. Verder waren er nog verkiezingen in de categorieën Economy, Business+ en Executive. De winnaars in deze categorieën zijn respectievelijk de Kia Rio, Opel Insignia en BMW 5 (G30). “Binnen het zakelijke segment was de Alfa Romeo Giulia veruit de favoriet bij de online stemronde, maar tijdens de testdag werd deze binnen het Business+ segment ingehaald door de Opel Insignia”, aldus Lissone. “Overall bleek de Peugeot 3008 de meest verrassende zakelijke leaseauto en scoorde goed op alle fronten; goede afwerking & kwaliteit, veel binnenruimte en gedegen wegligging. Daarnaast is het comfort bij dit model van hoog niveau. Een rechtvaardige winnaar”.

Private leaseauto van het jaar

De verkiezing van private leaseauto van het jaar vond dit jaar voor de tweede keer plaats. Daarbij kreeg de Nissan Micra de meeste stemmen, vooral vanwege een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. “Een auto die veel te bieden heeft binnen dit segment, voor een uitstekende prijs en bovendien naar wens van de klant te customizen”, aldus Ivo Lissone.

 

Tags: , , , , , ,

Autobedrijf JST bij…Ook China bereidt afscheid…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties