bekeken: 794 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

PPG showt innovaties in Montreux

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 6 september 2018, 15:04

Leestijd: 1 minuut

In het Zwitserse Montreux is op 6 september de driedaagse innovatietop van PPG van start gegaan. De lakfabrikant presenteert hier gedurende drie dagen de nieuwste verf- en coatingtechnieken die het bedrijf heeft ontwikkeld, zowel voor OEM’s als voor de aftermarket.

Enkele producten die tijdens de innovatietop te zien zullen zijn:

Agilon

Deze silica wordt, vermengd met rubber, gebruikt bij de fabricage van banden. Agilon vervangt roetstof en draagt zo bij aan een meer milieubewust product. In banden zorgt het voor een lagere rolweerstand en een betere grip. Door bepaalde siliciumverbindingen te vervangen door Agilon wordt de fabricage van banden efficiënter en worden er minder vluchtige organische stoffen (VOC’s) geproduceerd.

Envirobase

Een watergedragen, reparatiesysteem. Dit laksysteem combineert een lage uitstoot van VOC’s met snelheid, productiviteit en gebruikersvriendelijkheid.

UHS Rapid Performance Clearcoat

Een blanke lak die voor autofabrikanten zeer snelle droogtijden realiseert bij lagere temperaturen dan concurrerende lakken. De lak zorgt daardoor voor significant lagere energiekosten.

Andaro

Een uitgebreide reeks extreme kleuren die normaal alleen geassocieerd worden met organische lakken. Door een speciale nanotechniek wordt op een duurzame manier toch een hoge kleurverzadiging bereikt.

Tags: , ,

Column Tjeerdsma:…Stuurdelen, waterpompen…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties