bekeken: 776 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5
(5,00)
(Inloggen is vereist)

Prettige dagen

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 24 december 2018, 12:54

Leestijd: 1 minuut

Beste lezers, het jaar zit er bijna op, nog een weekje. Maar de komende twee dagen eerst Kerstmis. Voor velen een familiemoment, met of zonder boom. Voor de één een moment van bezinning, voor de ander een extra weekeinde, met op de agenda cadeaus, eten en drinken. Anders gezegd: zoveel zielen, zoveel kerstgedachten.

jos-veldhuisenIeder viert Kerstmis op zijn manier. Het zal dit jaar voor ons landje geen witte uitvoering worden, want de weergoden hebben geen zin in sneeuwruimen of ruiten krabben. Uiteraard had u voor uw werkplaatsomzetten wat meer winterse omstandigheden in gedachten. Wie weet over een week of twee, drie. Ik wens u in ieder geval fijne dagen. En mocht u de kerstgedachte even vergeten zijn, in deze hectische en snel veranderende tijden, deze uitspraak kwam ik tegen op het web. “Denk en geef eens om een ander, vergeet een keertje IK.”

Volgende week maandag versturen we onze laatste nieuwsbrief van 2018, Maar voor nu: geniet van een paar mooie, ‘verlichte dagen’. En mocht u volgende week niet aan het werk zijn, wellicht vertoeven op een wintersportadres, dan bij deze alvast de beste wensen voor 2019.

 

Namens het team van Aftersales Magazine,

Jos Veldhuisen, hoofdredacteur

McKinsey: langzame daling…20 procent meer files in 2018
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties