fbpx
bekeken: 895 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,50)

Rallyauto WDM Motorsport in kleuren Liqui Moly

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 23 september 2020, 15:33

Leestijd: < 1 minuut

Als blijk van erkenning voor de kwaliteit van de motoroliën en vloeistoffen van Liqui Moly heeft WDM Motorsport uit Assendelft een van zijn rallyauto’s die uitkomen in de Peugeot 206 Rally Cup getooid in de kleuren van Liqui Moly.

“In de racerij is er geen plaats voor fouten. Wie dan niet met de beste olie rijd, kan dan al een probleem krijgen”, zegt Peter Wieringa, oprichter en eigenaar van WDM Motorsport, dat al jaren vertrouwt op de oliën en andere vloeistoffen van Liqui Moly. “We hebben er gewoon de beste ervaring mee.”

Additief

In de motor gaat de Synthoil Race Tech GT1 10W-60 van Liqui Moly, “een echt betrouwbare olie die lang meegaat”, aldus Peter Wieringa. Hij voegt ook het additief Cera Tec toe, dat de wrijving in de motor vermindert. Minder wrijving betekent niet alleen minder slijtage, het verlaagt ook de temperatuur. Om dezelfde reden voegt hij ook Cera Tec toe aan de transmissieolie. “Dat beschermt het materiaal ook bij extreme belasting.”

Bevestiging

“We zijn erg blij dat we zo’n trouwe en overtuigde klant kunnen ondersteunen”, zegt Sander Pelle, accountmanager Nederland bij Liqui Moly. “Dit is voor ons ook een mooie bevestiging van de kwaliteit van onze oliën en additieven en draagt enorm bij aan de naamsbekendheid van Liqui Moly in Nederland.

Premie WA beperkt casco -8…Ook Volvo Nederland biedt…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties