Carnext benoemt André Buren

Occasionplatform Carnext heeft André Buren benoemd tot chief technology officer, zeg maar hoofd technologie.

De benoeming van André Buren gaat in op 1 maart 2020. Tot heden vervulde André Buren dezelfde functie bij thuisbezorgplatform Takeaway.com.

E-commerce

Bij Carnext.com zal André Buren zich onder meer richten op het verbeteren van de online klantervaring. Ewout van Jarwaarde, ceo van Carnext.com: “Ik kijk er erg naar uit André te mogen verwelkomen in het Carnext.com leiderschapsteam. Hij brengt een schat aan kennis en expertise mee in het schalen van de markt en e-commerce. Carnext.com wil volledig online autokopen voor iedereen in Europa mogelijk maken en door André als onze nieuwe cto te verwelkomen, maken we een grote stap voorwaarts in de richting van dat doel.”

André Buren: “Carnext.com heeft de unieke missie om de auto-industrie op te schudden en daar de mogelijkheden van e-commerce te introduceren. Het is geweldig om in zo’n spannende tijd bij het bedrijf te komen. Ik kijk ernaar uit om ervoor te zorgen dat we de beste technologiestrategie en klantervaring hebben, waarmee we uiteindelijk het Carnext.com-platform naar het volgende niveau kunnen brengen.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3512 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.