Tom Boonen wordt Donkervoort-dealer

Donkervoort Automobielen heeft Iconic Cars in het Belgische Zandhoven aangesteld als nieuwe officiële dealer van Donkervoort. Het bedrijf, opgericht door Steve Lismont en oud-wereldkampioen wielrennen Tom Boonen, is daarmee de zesde Donkervoort-dealer in Europa.

Iconic Cars fungeert tevens als servicepunt voor Donkervoort. Vanuit Zandhoven worden de auto’s naar het hoofdkwartier in Lelystad getransporteerd om daar te worden geservicet.

“Dit is groot nieuws voor ons, want het verbetert ons netwerk in Noord-Europa”, zegt Denis Donkervoort, algemeen directeur van Donkervoort Automobielen. “Natuurlijk hebben we onze thuisbasis in Lelystad en de vestiging in Düsseldorf, een volledige dochteronderneming, maar met Iconic Cars wordt de groep van onafhankelijke dealers weer een stuk sterker.”

Geloof

“We zijn blij dan we liefhebbers en bezitters van Donkervoorts in België nu beter kunnen bedienen, temeer omdat we zulke gerespecteerde en innovatieve experts op het gebied van luxemerken als partner hebben. We zijn blij Tom Boonen te kunnen verwelkomen, die als Donkervoort-rijder al vijf jaar deel uitmaakt van onze extended family. Hij gelooft zozeer in ons product, dat hij zijn eigen tijd en geld nu investeert om ook een deel van onze toekomst te worden.”

Tom Boonen beschouwt het als een eer om officieel Donkervoort-dealer voor België te worden. “Ik heb nu een aantal jaren een Donkervoort en ik geloof in dit merk. Niemand anders maakt een auto die je zo betrekt bij het rijden en zo direct is als een Donkervoort.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3578 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.