bekeken: 708 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Rick Verkuyl leidt eBay Automotive Benelux

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 3 december 2018, 12:39

Leestijd: 1 minuut

Rick Verkuyl is de nieuwe ‘Head of Automotive & Consumer business’ van eBay Classifieds Group Benelux. In zijn nieuwe positief voegt hij alle automotive activiteiten samen van zowel 2dehands/2ememain.be als Marktplaats.

rick-verkuylDaarmee is hij verantwoordelijk voor het grootste online automotive platform van Nederland en de hardst groeiende online automotive business van België. Verkuyl volgt Hadewych Corstens op. Zij is sinds begin oktober in de VS actief als Chief Operating Officer bij eBay US Vehicles, dat zich volledig richt op de autocategorieën van eBay.

Succesformules

Rick Verkuyl heeft ruim vijftien jaar branche-ervaring, zowel op fabrikant-, importeur- als dealerniveau. “Met onze Belgische en Nederlandse platforms dragen wij sterk bij aan succesvol handelen van consumenten en professionele gebruikers. Door de automotive teams van beide landen samen te brengen, kunnen we succesformules eenvoudiger in beide markten uitrollen.”

2dehands/2ememain.be

In 2012 startte Verkuyl bij Marktplaats. Na de acquisitie van 2dehands/2ememain.be door eBay zette hij het Belgische automotive team op. In zijn laatste rol was hij verantwoordelijk voor de hele zakelijke markt in België, inclusief de publishingactiviteiten. Verkuyl is toegetreden tot het Benelux managementteam van de nieuwe general manager, Annemarie Buitelaar.

Marktplaats noemt zich het grootste autohandelsplatform van Nederland, met doorlopend ruim 200.000 aangeboden auto’s en maandelijks meer dan 2,7 miljoen kandidaat-kopers.

Tags: , ,

Van Mossel doet grote overname…Event Automotive Insiders over…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties