bekeken: 699 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Drie specialisten bij Roetfilterservice.net

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 10 februari 2020, 14:25

Leestijd: < 1 minuut

Na de lancering in december 2019 van Roetfilterservice.net, het platform met informatie over reiniging van roetfilter, sluiten de eerste drie partijen zich aan.

Toetreders naast initiatiefnemer Visser Diesel Service zijn Harry Banis BV uit Bussum, Stokking Diesel Service uit Gouda en Klein Jan Diesel Center uit Nijverdal zich aan. Uiteindelijk moet een netwerk door heel Nederland ontstaan van specialisten in roetfilterreiniging. Gezamenlijk hebben de partners naar eigen zeggen ruim zesduizend roetfilters gereinigd.

Roetfilterservice.net is een samenwerking van (diesel) specialisten. Doel is de branche en de consument te voorzien van informatie en mogelijkheden om roetfilters op een juiste wijze te reinigen. Dit met behoud van een correcte werking, een milieuvriendelijke werkwijze en een gunstige prijsstelling. De initiatiefnemers zeggen met reinigen een (betaalbaar) alternatief te bieden voor vervanging van het OEM-filter.

Tags: , , ,

Vakgarage breidt uit met…ABC Lease Partner: voor en…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties