fbpx
bekeken: 2603 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,69)

Sator breidt Brembo remmenlijn uit

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 4 maart 2016, 09:44

Leestijd: < 1 minuut

Sator Holding heeft haar Brembo-assortiment uitgebreid. Naast de remschijven van het Italiaanse label worden nu ook remblokken, remschoenen en remschoenkits geleverd.

De Benelux-distributie verloopt via het grossiersnetwerk van Sator, Fource en Van Heck Interpieces. Bestellen kan 24/7 via onder meer mijngrossier.nl, mijngrossier.be en mongrossiste.be. In Frankrijk is Sator al gestart met de levering van Brembo, conform de begin vorig jaar ingezette strategie Good, Better, Best: het totaalaanbod onderdelen geselecteerd op kwaliteit en prijs.

Stelregel van Brembo is dat remdelen voor de aftermarket aan dezelfde specificaties moeten voldoen als die voor eerste montage. Het merk is onder meer bekend van de HC-remschijven (High Carbon) met een verhoogd koolstofgehalte; de gepatenteerde Pillar Venting-technologie; en de UV-coating als bescherming tegen corrosie. De Italiaanse remblokken zijn gehomologeerd in overeenstemming met de ECE – R90 wetgeving. Dat geldt overigens ook voor de remschoenen. “Met de huidige technologie heb je een kwaliteitspartner nodig die het complete pakket biedt”, vindt Ludo Schulpé, bedrijfsdirecteur Van Heck Interpieces (dochtermaatschappij Sator in België en Frankrijk). “In Frankrijk plukken we al de vruchten van de uitbreiding op Brembo, de eerste grossiers kunnen al garages beleveren.”

Tags: , , , ,

Dieselprobleem jaar voor…Curatoren achten bestuur…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties