123Ruit.nl breidt uit met negen vestigingen

Per 1 januari 2022 sluiten nog eens negen bedrijven zich aan bij de keten van onafhankelijke ruitschadeherstelbedrijven 123Ruit.nl. Het totaal komt daarmee op 51 vestigingen.

Stefan Clijnk, voorzitter 123Ruit.nl: “Met de aansluiting van deze nieuwe vestigingen hebben we in een paar jaar tijd een landelijk dekkend netwerk gerealiseerd. Allemaal echte autoruitspecialisten met veel ervaring en bovenal de gedrevenheid die een zelfstandig ondernemer zo kenmerkt.”

Klanttevredenheid

Mede door de groei van het aantal klanten is er ruimte ontstaan om nieuwe vestigingen aan te sluiten. Clijnk: ” De groei die we in een paar jaar hebben door mogen maken, is nooit ten koste gegaan van onze klanttevredenheid. Sterker nog: met een 9,5 gemiddeld scoren we het hoogste cijfer in de branche. Daarbij zijn we erg verheugd dat ons vakmanschap en onze gedrevenheid zeer positief worden ontvangen in de markt.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3970 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *