ASN De Langen opent loket bij berger

Bergingsbedrijf Haulo in Alkmaar fungeert sinds 1 juli 2018 als innamepunt voor de ASN-vestiging in Heerhugowaard.

ASN Autoschade Service De Langen Heerhugowaard heeft op 1 juli 2018 een innamepunt geopend bij bergingsbedrijf Haulo in Alkmaar. Directeur Eric de Langen: “Met dit extra loket en onze thuishaal- en brengservice kunnen we onze bestaande en nieuwe klanten in Noord-Holland nóg meer gemak en service bieden.”

Netwerk

Met de opening van het innamepunt vult ASN een gat op in het landelijk schadenetwerk. “In overleg met ASN Groep hebben wij gezocht naar een praktische oplossing om klanten in en rond Alkmaar te bedienen. Door de samenwerking met het bekende bergingsbedrijf Haulo zijn we hier perfect toe in staat. Klanten kunnen hun auto bij Haulo afleveren. De medewerkers zijn bekend met onze werkwijze en beschikken over een tablet waarmee ze met ons kunnen communiceren. Zij transporteren de wagen naar onze werkplaats in Heerhugowaard, Hoorn of Heemskerk. Of, nog veel handiger, klanten kunnen de auto thuis laten ophalen. Na het herstel wordt de auto weer thuis afgeleverd.” Met de opening van de vestiging in Hoorn werd al in 2014 de ‘blinde vlek’ in West-Friesland gedicht. “In april 2017 zijn we ASN Heemskerk gestart, een volwaardige, zelfstandige vestiging voor herstel van totaalschades tot 3500 kilo. En nu beschikken we met het nieuwe innamepunt in Alkmaar over nog een vierde hengel in de vijver. Vanuit al onze locaties dekken we nu het hele werkgebied rond de A9 en A7.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3064 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters