Frank Ruygrok branchemanager Bovag Schade

Frank Ruygrok (42) is met ingang van april bij Bovag de nieuwe branchemanager voor de afdeling Schadeherstelbedrijven. Daarmee is hij de opvolger van Frans Kragten, die binnenkort met pensioen gaat.

bovag-ruyrokRuygrok was tussen 2006 en 2013 al in dienst bij Bovag. Eerst als product manager en later als manager buitendienst en ledenservice voor de afdeling Onafhankelijke Autobedrijven. Na zijn vertrek vervulde hij managementfuncties bij Autotrack, Carsom en Cartel.

Expertise

Samen met voorzitter Toine Beljaars zal Ruygrok de relatief nieuwe afdeling Bovag Schadeherstelbedrijven verder vorm gaan geven. Frans Kragten, die aan de wieg stond van de schadetak, blijft nog enkele maanden aan om zijn expertise te delen. Inmiddels zijn circa driehonderd schadeherstelbedrijven en ongeveer vijftig ruitschadebedrijven lid van Bovag.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †