Overlander importeur Jollift schadehefbrug

Overlander werkplaatsinrichting heeft zijn pakket hefbruggen voor het autoschadebedrijf uitgebreid met de Jollift-carrosseriehefbruggen van de Italiaanse fabrikant FI-TIM.

Merk en materieel zijn bepaald niet onbekend op de Nederlandse markt. Er bestaat al vele jaren import. De fabrikant zocht volgens Overlander echter een partner die ook vele andere producten en equipment levert voor de schadeherstelbranche. Die partij is Overlander uit Zeewolde geworden, met terugwerkende kracht overigens vanaf 1 januari 2020. De deal beslaat het volledige leveringsprogramma binnen Jollift.

Verkoopactie

De schaarhefbruggen zijn in diverse uitvoeringen leverbaar als wielvrij of met rijbanen, inbouw in de vloer of als opbouw op de vloer. De Master 35 is speciaal geschikt voor autofabrikant Tesla. De hefbruggen kunnen geleverd worden in RAL 9006 (grijs) of 1018 (geel). Op 1 maart start een verkoopactie van de fabrikant en de importeur. Die heeft betrekking op twee volledig nieuwe producten binnen het Jollift-programma, onder meer geschikt voor lichtere bedrijfswagens. Ook zet Overlander volgende maand de spots op twee vernieuwde versies van bestaande inbouwbruggen, met onder meer een hogere hefcapaciteit en -hoogte dan hun voorgangers.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *