Alle PGA-schadebedrijven Bovag-erkend

De zes schadeherstelbedrijven van PGA Nederland zijn vanaf nu Bovag-erkend schadehersteller. “Ik ben er heel trots op dat de PGA-schadebedrijven zijn toegetreden tot de Bovag familie”, aldus Toine Beljaars, voorzitter Bovag Schadeherstelbedrijven.

PGA heeft hiermee de primeur en is de eerste dealerholding in ons land die haar schadebedrijven collectief certificeert als Bovag Erkend Schadehersteller. “Voor PGA Nederland heeft de afdeling Bovag Schadeherstel met name veel toegevoegde waarde omdat nu onze belangen door één branchevereniging worden behartigd. We zijn tevens van mening dat een objectieve kwaliteitsnorm noodzakelijk is voor een verdere professionalisering van de schadebranche”, aldus René Roggen, coo van PGA Nederland. De schadeafdeling van Bovag telt nu 131 leden en hoopt voor het einde van dit jaar nog eens 150 leden aan te sluiten. “Dit geeft onze jonge afdeling een enorme boost en het is een erkenning van de meerwaarde in de schademarkt van Bovag”, aldus Beljaars. De erkende schadebedrijven van PGA Nederland (die ook deel uitmaken van Schadeherstelmeester) zijn: Ekris Veenendaal, UAS Baarn, UAS Eindhoven, UAS Groningen, UAS Utrecht en UAS Pouw Zwolle. De bedrijven voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van het Bovag-keurmerk, getoetst door onafhankelijk schouwingsbedrijf Dekra. De kwaliteitseisen zijn afgestemd met opdrachtgevers.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen