fbpx
bekeken: 1211 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Sixt zet in op nieuwe mobiliteitsconcepten

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 4 september 2020, 12:14

Leestijd: < 1 minuut

Met de benoeming van Roelien de Haas als nieuwe commercieel directeur zet mobiliteitsaanbieder Sixt in op nieuwe mobiliteitsconcepten, die verder gaan dan de traditionele autoverhuur en -leasing.

Roelien de Haas (foto) is op 1 september bij Sixt Benelux in dienst getreden. Ze is afkomstig uit de vastgoedwereld (Colliers International), waar ze met name vastgoeddiensten beter liet aansluiten op de wensen van klanten.

Sixt ziet in de Benelux de ideale markt om nieuwe vormen van mobiliteit verder te ontwikkelen. Daartoe behoort onder meer het verder laten groeien van Sixt rent (verhuur), Sixt Share (autodelen) en Sixt ride (chauffeursdiensten). Een woordvoerder vult aan: “Ook zijn wij bezig met het ontwikkelen van meerdere abonnementsmodellen, om zowel particulier als zakelijk autobezit te flexibiliseren. Al deze diensten zijn of komen beschikbaar in de Sixt-app, waardoor gebruikers makkelijk hun mobiliteit kunnen regelen.”

Integrale benadering

Met deze nieuwe mobiliteitsdiensten speelt Sixt in op de veranderende behoefte aan mobiliteit, vooral in stedelijke gebieden, waar mensen geen eigen auto meer willen, maar wel de beschikking willen hebben over verschillende vervoeroplossingen. Karen van den Boom, algemeen directeur Sixt Benelux: “De vraag naar mobiliteitsdiensten verandert mee met de samenleving. Personen en bedrijven verlangen in toenemende mate naar flexibelere manieren van vervoer die beter aansluiten bij hun situatie. Dat besef vereist dat het beschikbaar maken van auto’s onderdeel is van een integrale benadering van mobiliteit, stadsinrichting, vastgoed en financiering. Dat vraagt om een wisselwerking tussen gebruikers, bedrijven en overheid, waarbij Sixt een faciliterende rol biedt. Door haar ervaring is Roelien de aangewezen persoon om concrete samenwerking tussen deze verschillende partijen tot stand te brengen.”

PSA en Total samen in…Import/export personenauto’s…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties