Domeinpartner - Autec-VLT Automotive Equipment

De filosofie van Autec-VLT is gebaseerd op een klantgerichte benadering en verregaande samenwerking met specialistische productiebedrijven. Een werkwijze die in de auto-industrie al volledig is ingeburgerd. Een doordacht volume beleid en kwaliteit conform CE-normen, vormen de solide basis voor een aantrekkelijke prijs/ kwaliteitsverhouding die alle Autec-VLT producten kenmerkt. Wij zijn specialist in werkplaats apparatuur en geven als geen ander een objectief en specialistisch advies, dat volledig is toegesneden op ieders specifieke bedrijfssituatie, want slimmer investeren levert veel op. Niet voor niets is Autec-VLT – zeker na de overname van de activiteiten van Van Leeuwen Techniek in 2001 en SUN Electric Nederland in 2002 – een belangrijke speler op het terrein van werkplaatsinrichting.

Wij zijn door het hele land actief. Hierdoor kan er snel en efficiënt ingespeeld worden op het verrichten van o.a. preventief onderhoud, calibratie, certificering en service. Er is tevens sterk geïnvesteerd in kwaliteit; Wij zijn ISO 9001:2008 gecertificeerd en onderzoeksgerechtigde voor:

  • Autec hefbruggen als ook vreemde merken
  • Autest emissie apparatuur
  • VLTest remtest- en diagnosebanken en emissie apparatuur
  • SUN remmentestbanken en emissie apparatuur
  • Onze technici zijn VCA gecertificeerd.

Sinds 2008 hanteren wij een eigen hefbruggen keurmerk t.b.v. het keuren en onderhouden van hefbruggen (RDW erkend). En in samenwerking met Stertil en de RAI Vereniging afdeling Autovak is Autec-VLT mede-initiatiefnemer van het Werkhandboek Hefbrugkeuring

Downloads:

autec_catalogus_2017_icon

Video’s

locatie - Autec-VLT Automotive Equipment

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties